Wij hebben vacatures en zoeken vier auditoren voor bibliotheekwerk, cultuur en taal
(twee experts en twee peers)

 

Wie zijn wij?

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid. Daarnaast deelt CBCT op passende wijze haar kennis en informatie met de sector.

Onze auditoren (experts en peers)

Onze auditoren voeren op contractbasis in opdracht van CBCT door het hele land audits uit. Wij zoeken auditoren die met de juiste combinatie van kennis, persoonlijke vaardigheden en ervaring in staat zijn organisaties en samenwerkingsverbanden op hun kwaliteit en toekomstbestendigheid te toetsen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken, ongeacht of u zzp’er, freelancer of werknemer bent – zowel in de rol van expert als van peer -, academici met uitstekende persoonlijke competenties en een brede kennis van en ervaring met ons werkterrein.

Meer informatie?

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Lees hier de uitgebreide informatiebrochure, met o.a. de functieprofielen, de selectieprocedure en de belangrijkste contractuele voorwaarden. Voor meer informatie kunt u ook tijdens kantooruren contact opnemen met Willem Camphuis, directeur CBCT , telefoonnummer 06-12253587.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.