Voorbereiding audit

Met de informatie op deze pagina kunt u zich voorbereiden op de audit. Aan bod komen het te volgen proces, de werkwijze en de normen waarop uw organisatie getoetst gaat worden. Wij ontwikkelen verschillende whitepapers waarmee u zich kunt informeren over die normen. Whitepapers over de normen Compliance, Resultaten en Verantwoording en Middelen staan inmiddels online.

Whitepapers lezen geeft veel verheldering over een onderwerp. Maar wanneer een auditor u in een video uitleg en toelichting geeft over de inhoud van de whitepaper gaat het onderwerp leven. De komende tijd werken we aan een aantal korte heldere video’s. Deze video’s plaatsen wij op de pagina Video’s. Voor nu kunt u alvast de video bekijken over CBCT en het proces van een audit.

Om u zoveel mogelijk inzicht te geven in een audit, het verloop ervan maar ook van de verschillende normen plaatsen wij op de pagina Tips blogs, interviews en artikelen van auditoren en auditees. 

Video's

De komende maanden zullen wij hier video’s plaatsen van verschillende normen uit de audit. De expert-auditoren leggen in korte heldere video’s de normen uit en geven u handige tips.

Tips

Vergroot uw kennis en lees ervaringen van andere auditees maar ook auditoren over het proces van een audit, de verschillende normen en andere zaken.

Whitepapers

Speciaal voor u als toekomstige auditee hebben wij een aantal whitepapers ontwikkeld. De komende maanden zullen wij de whitepapers publiceren op deze pagina. De whitepapers beslaan iedere keer weer een andere norm uit de audit.