Voorbereiding audit tips

Vergroot uw kennis en lees ervaringen van reeds gecertificeerde organisaties maar ook van auditoren over het auditproces, de verschillende normen in een audit en andere zaken. In verschillende blogs, interviews en artikelen proberen wij zo een beeld te geven van het gehele proces van een audit.

Inzicht door je resultaten te verantwoorden

Inzicht door je resultaten te verantwoorden

Vanaf deze week staat de whitepaper Resultaten en verantwoording op onze website. Deze whitepaper is geschreven door Frederike Kuijpers-Moelker, adviseur Management & Organisatie van Probiblio. In dit artikel licht zij het belang en de toepassing van deze norm toe.

Lees meer
De Zelfevaluatie

De Zelfevaluatie

De zelfevaluatie is de door u, in samenspraak met uw medewerkers en uw samenwerkingspartners opgestelde reflectie op uw organisatie. Deze zelfevaluatie, een verplicht onderdeel van het certificeringsproces, beschrijft in essentie waar uw organisatie nu staat en waar die naar toe zou moeten.

Lees meer
Vier keer Compliance volgens Bernadette van Pampus

Vier keer Compliance volgens Bernadette van Pampus

Vanaf deze week staat de whitepaper Compliance is niet zo moeilijk op onze website. Deze whitepaper is geschreven door Bernadette van Pampus, expert-auditor. Naar aanleiding van deze whitepaper legden wij haar vier vragen voor over compliance in een audit.

Lees meer